Mesagerul.ro

Sibieni înșelați cu substanțe anti coronavirus. 70 de lei – sesiunea de dezinfectare

Sibieni înșelați cu substanțe anti coronavirus. 70 de lei – sesiunea de dezinfectare

Un bărbat de 31 de ani din Sibiu s-a ales cu dosar penal după ce a lipit mai multe anunțuri în scări de bloc, spunând că firma sa oferă servicii... Post-ul Sibieni

Un bărbat de 31 de ani din Sibiu s-a ales cu dosar penal după ce a lipit mai multe anunțuri în scări de bloc, spunând că firma sa oferă servicii de dezinfecție împotriva coronavirusului, cu o substanță recomandată de Organizația Mondială a Sănătății, lucru care s-a dovedit a fi neadevărat.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au desfășurat o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii activităților ilegale din domeniul deținerii și utilizării substanțelor periculoase. Cu această ocazie, pe raza municipiului Sibiu, a fost identificată o societate comercială care, prin diferite afișe postate la intrarea în imobile, oferea servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare.

Potrivit anunțului care era lipit la intrările în blocuri, produsele folosite de firma în cauză ar fi fost avizate de Ministerul Sănătății și Organizația Mondială a Sănătății, nefiind toxice pentru oameni și mediul înconjurător. Polițiștii au descoperit că acest lucru nu era adevărat.

„În urma primelor verificări

copyright © 2020 mesagerul.ro