Mesagerul.ro

Sibienii, chemați să se opună tehnologiei 5G cu citate din Stalin. „Ni se promit mașini fără șofer, păi noi nu avem autostrăzi”

Sibienii, chemați să se opună tehnologiei 5G cu citate din Stalin. „Ni se promit mașini fără șofer, păi noi nu avem autostrăzi”

Tehnologia 5G este una periculoasă pentru oameni: afectează albinele, iar dacă dispar albinele, viața pe planeta Pământ e în pericol. Acest avertisment a fost

Tehnologia 5G este una periculoasă pentru oameni: afectează albinele, iar dacă dispar albinele, viața pe planeta Pământ e în pericol. Acest avertisment a fost transmis la Sibiu, în cadrul unui eveniment organizat de Asociația Pro Consumatori, care critică intenția autorităților de a accepta implementarea acesteia prin acordarea de facilități companiilor de telefonie mobilă.

Sâmbătă, în sala de festivități a Bibliotecii ASTRA din Sibiu, a fost organizat evenimentul „Fără 5G viața poate continua. Nu și fără albine!”, organizat de Asociația Pro Consumatori. La eveniment au participat în jur de 50 de persoane, în fața cărora au vorbit conf. univ. dr. Costel Stanciu, președintele Asociației, și Adrian Vornicu, prezentat ca specialist în bioelectronică. Potrivit lui Stanciu, este vorba despre un eveniment „care face parte din campania națională și de informare „Stop 5G”, care a fost lansată la data de 14 mai anul curent. Prin această campanie ne dorim să informăm populația României în legătură cu această tehnologie 5G, despre care nu există studii de siguranță. Alte orașe mari din Europa,

copyright © 2020 mesagerul.ro