Mesagerul.ro

Sibiu Magic Show. Moș Nicolae aduce magicieni, clovni și dinozauri la Teatrul Gong

Sibiu Magic Show. Moș Nicolae aduce magicieni, clovni și dinozauri la Teatrul Gong

Sibiu Magic Show își deschide cortina în acest an, în ajun de Moș Nicolae, cu două spectacole ce aduc în dar bucuria zâmbetelor. Festivalul reunește în perioada

Sibiu Magic Show își deschide cortina în acest an, în ajun de Moș Nicolae, cu două spectacole ce aduc în dar bucuria zâmbetelor. Festivalul reunește în perioada 5 – 8 decembrie, în premieră, națională artiști din Belgia, Italia, România, Spania și Suedia.

Cel mai îndrăgit magician al orașului revine pentru al doisprezecelea an consecutiv la Sibiu, într-un spectacol incendiar, ce forțează limitele imaginației. Pentru ediția din această iarnă, Magicianul Christianis ne propune o călătorie fantastică cu Mașina Timpului, pentru a readuce dinozaurii la viață. Noul concept al spectacolului „Misterele Magiei” include și o serie de numere interactive de prestidigitație și iluzii comice, trucuri cu eșarfe, baghete, bastoane și mese zburătoare, dar și apariții și dispariții enigmatice. Cu ajutorul micilor voluntari din sală, Magicianul Christianis își dezvăluie arta spre uimirea și amuzamentul publicului. „Misterele Magiei” va avea două reprezentații joi, 5 decembrie, de la orele 10:00 și 19:00. Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

copyright © 2020 mesagerul.ro