Mesagerul.ro

Simpozion despre simbolurile celtice din Biserica din Richiș

Cu prilejul înființării Secțiunii “Transilvania” în cadrul Accademia Templare – Templar Academy de la Roma, în Richiș a fost organizat și un simpozion dedicat

Simpozion despre simbolurile celtice din Biserica din Richiș

Cu prilejul înființării Secțiunii “Transilvania” în cadrul Accademia Templare – Templar Academy de la Roma, în Richiș a fost organizat și un simpozion dedicat simbolurilor pe care poartă biserica din sat. Simboluri din vremuri precreștine.

Evenimentul de la Richiș (sat care aparține de comuna Biertan) a fost precedat de un alt simpozion, organizat tot de Accademia Templare – Templar Academy de la Roma. Acesta a avut loc la Mediaș și a inclus un moment festiv dedicat înființării Secțiunii “Transilvania” în cadrul Academiei: rectorul Accademia, Filippo Grammauta, însoțit de o delegație din Italia, l-a numit, oficial, director al Secțiunii Transilvania pe omul de afaceri italian Francesco Tacconi, cunoscut pentru preocupările sale în zona ezoterismului și simbolismului. ”Accademia Templare se ocupă, de fapt, de răspândirea în societatea civilă a culturii templiere, ezoterice și a culturii, în general”, arată reprezentanții asociației, care au dorit să pună în evidență lăcașul din Richiș.

-->

copyright © 2022 mesagerul.ro