Mesagerul.ro

Șofer urmărit de poliție, după ce a refuzat să tragă pe dreapta. Era băut

Șofer urmărit de poliție, după ce a refuzat să tragă pe dreapta. Era băut

Un șofer de 45 de ani din Agnita s-a ales cu dosar penal după ce a refuzat să oprească mașina la semnalele polițiștilor. Când au reușit să îl tragă pe... Post-ul

Un șofer de 45 de ani din Agnita s-a ales cu dosar penal după ce a refuzat să oprească mașina la semnalele polițiștilor. Când au reușit să îl tragă pe dreapta, polițiștii au descoperit că bărbatul era băut.

Autoritățile au efectuat semnalul de oprire a unui autoturism condus de un bărbat pe strada Abatorului din Agnita. Acesta și-a continuat însă deplasarea, fiind urmărit de către echipajul de poliție pe strada Mihai Eminescu și apoi pe DJ 105D unde, la aproximativ 200 m de ieșirea din Agnita spre satul Vard, s-a reușit oprirea mașinii în cauză, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Testat alcoolscopic, s-a constatat că bărbatul consumase alcool înainte de a se urca la volan, având o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, arată sursa citată.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita.

Foto: arhiva TS

Post-ul -->

copyright © 2020 mesagerul.ro