Mesagerul.ro

Șoferi amendați în ultimele două zile pentru consumul de alco

Șoferi amendați în ultimele două zile pentru consumul de alco

Șoferii care au consumat alcool înainte să se urce la volan le-au dat din nou de lucru polițiștilor sibieni. La finalul săptămânii trecute au fost sancționați

Șoferii care au consumat alcool înainte să se urce la volan le-au dat din nou de lucru polițiștilor sibieni. La finalul săptămânii trecute au fost sancționați în trafic mai mulți șoferi, atât în orașul Sibiu cât și în afară.

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 4:00, pe strada Dealului din municipiul Sibiu, un șofer a fost depistat în timp ce conducea sub influența alcoolului. Tânărul, în vârstă de 19 ani, din localitatea Gura Râului, a prezentat o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, arată Poliția Sibiu.

În aceeași zi, dar la 19:30, tot în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un moped condus pe strada Henri Coandă de către un sibian în vârstă de 39 de ani. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

copyright © 2021 mesagerul.ro