Mesagerul.ro

Șoferul care a decedat după ce s-a răsturnat cu mașina la Roșia era un polițist sibian

Șoferul care a decedat după ce s-a răsturnat cu mașina la Roșia era un polițist sibian

Bărbatul care și-a pierdut viața în această seară într-un accident mortal petrecut în localitatea Roșia era un polițist. O altă persoană este în stare gravă

Bărbatul care și-a pierdut viața în această seară într-un accident mortal petrecut în localitatea Roșia era un polițist. O altă persoană este în stare gravă la spital.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Sibiu, șoferul care s-a răsturnat cu mașina în afara drumului, după ce a pierdut controlul direcției de deplasare, în timp ce se deplasa în localitatea Roșia, era un polițist.

„Accidentul rutier produs în această seară este cu atât mai dureros pentru noi, polițiștii sibieni, cu cât cel care și-a pierdut viața a fost unul dintre colegii noștri. Agent de poliție în cadrul Centrului Operațional din I.P.J. Sibiu, a fost un om extraordinar, iar cuvintele ne sunt de prisos pentru a spune cât îi vom simți lipsa. Transmitem sincere condoleanțe familiei colegului nostru și ne exprimăm regretul profund pentru pierderea suferită!”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ.

Citește și Accident mortal la Roșia. Un șofer s-a răsturnat cu mașina

Post-ul -->

copyright © 2020 mesagerul.ro