Mesagerul.ro

Șoferul care a lovit vineri cu mașina o fetiță și a fugit de la locul accidentului a fost prins

Șoferul care a lovit vineri cu mașina o fetiță și a fugit de la locul accidentului a fost prins

Polițiștii sibieni au reușit să identifice persoana care a lovit cu mașina o fetiță de 11 ani care traversa regulamentar, apoi a fugit de la locul accidentului.

Polițiștii sibieni au reușit să identifice persoana care a lovit cu mașina o fetiță de 11 ani care traversa regulamentar, apoi a fugit de la locul accidentului. Este vorba despre un bărbat de 65 de ani din Mediaș.

Accidentul s-a petrecut vineri seara, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș. „Ca urmare a cercetărilor efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Mediaș, astăzi s-a reușit identificarea autoturismului implicat și a șoferului care a provocat accidentul rutier din data de 17 ianuarie”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Vinovatul, un medieșean în vârstă de 65 de ani, a fost găsit de autorități la domiciliul său. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Reamintim că o fetiță de 11 ani a fost acroșată de un autoturism în timp ce traversa pe trecerea pentru pietoni, persoana aflată la volan continuându-și deplasarea fără să oprească. Minora era însoțită de sora ei în v

copyright © 2020 mesagerul.ro