Mesagerul.ro

Șoferul Tursib amendat pentru o frână bruscă a ajuns la Ministerul Justiției

Șoferul Tursib amendat pentru o frână bruscă a ajuns la Ministerul Justiției

În 7 septembrie, un șofer al firmei SC Tursib SA din Sibiu a fost amendat după ce a frânat brusc la volan, gest care a pus în pericol un pasager. Mihai Rădeanu,... Post-ul

În 7 septembrie, un șofer al firmei SC Tursib SA din Sibiu a fost amendat după ce a frânat brusc la volan, gest care a pus în pericol un pasager. Mihai Rădeanu, șoferul în cauză, a fost nevoit să frâneze pentru a evita impactul cu un alt autoturism.

Mihai Rădeanu a fost amendat sâmbătă, 7 septembrie, la ora 16:24 după ce un bătrân, în vârstă de 87 de ani, a căzut. Bătrânul se deplasa în autobuz și se pare că nu se ținea de nimic în momentul în care șoferul a fost nevoit să frâneze brusc. Incidentul s-a petrecut în stația „Cimitir”, iar șoferul autobuzul spune că a evitat coliziunea cu un alt autoturism în timpul încadrării pe banda de mers.

Considerându-se neîndreptățit, Mihai Rădescu, împreună cu liderul de sindicat din cadrul Tursib, Alin Poabar, au făcut o petiție cu semnăturile tuturor șoferilor și o documentație specifică. Joi, 17 octombrie documentul a fost depus la Ministerul Justiției.

„Am predat tot la Ministerul Justiției. Nu am vrut să oferim prea multe informații până acum, dar situația este nejustă și a scăpat d

copyright © 2020 mesagerul.ro