Mesagerul.ro

Sondaj. Dăncilă, principalul contracandidat al lui Iohannis

Potrivit unui sondaj realizat de Socio Data, pentru Klaus Iohannis ar exista o intenție de vot de 40%, în turul doi ar urma să intre candidatul PSD, Viorica Dăncilă.

Sondaj. Dăncilă, principalul contracandidat al lui Iohannis

Potrivit unui sondaj realizat de Socio Data, pentru Klaus Iohannis ar exista o intenție de vot de 40%, în turul doi ar urma să intre candidatul PSD, Viorica Dăncilă. Potrivit datelor citate de Adevărul.ro, Klaus Iohannis ar fi votat de 40% dintre respondenţi, cu 6% mai puţin ca în precedenta cercetare. Pe locul al doilea vine Viorica Dăncilă, cu o intenţie de vot de 19%, cu 2% mai mult faţă de cercetarea precedentă a Socio Data, din intervalul 2-6 septembrie.

Barna doar pe patru

Locul al treilea nu e ocupat, suprinzător, de Dan Barna, ci de Mircea Diaconu (16%), în timp ce liderul USR are o intenţie de vot de 15%, în creştere faţă de cercetarea anterioară, se arată în studiul publicat de Adevărul. Theodor Paleologu, candidatul PMP, este a cincea opţiune de vot pentru respondenţi, intenţia de susţinere a acestuia fiind de 5%.   De asemenea, dintre contracandidaţii lui Iohannis, Viorica Dăncilă e văzută cu prima şansă de

copyright © 2022 mesagerul.ro