Mesagerul.ro

Spectacol inedit la Teatrul „Gong”:  „Când te iubesc trebuie redus la tubesc”

Spectacol inedit la Teatrul „Gong”:  „Când te iubesc trebuie redus la tubesc”

Teatrul „Gong” și Vanner Collective prezintă sâmbătă, 12 octombrie și duminică, 13 octombrie de la 20:00 spectacolul „Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons”

Teatrul „Gong” și Vanner Collective prezintă sâmbătă, 12 octombrie și duminică, 13 octombrie de la 20:00 spectacolul „Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons” de Sam Steiner, în regia Iuliei Grigoriu. Intrarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Teatrul „Gong” continuă seria spectacolelor invitate în cadrul „Platformei de Dialog prin Cultură” cu o propunere captivantă despre societăți închise, absurde, în care controlul este absolut și reguli nefirești guvernează populații supuse în fața fricii.

„Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons” e un spectacol care vorbește despre intimitate și modul în care ea evoluează. În doar 140 de cuvinte. Amenințați de o distopie în care legea le interzice oamenilor să rostească mai mult de 140 de cuvinte pe zi, Bernadette – Denisa Nicolae și Oliver – Liviu Romanescu încearcă să găsească noi metode de a comunica. El luptă împotriva legii „Șșșt” cu toate armele pe care le are, ea refuză să creadă până în ultimul moment că un astfel de lucru este posibil. Un spectacol despre lupta oamenilor cu invadar

copyright © 2020 mesagerul.ro