Mesagerul.ro

Spectacolul de teatru „Basme Nerostite” pentru copiii hipoacu

Spectacolul de teatru „Basme Nerostite” pentru copiii hipoacu

Spectacolul „Basme Nerostite” pentru copiii hipoacuzici ajunge miercuri în Sibiu de la ora 14:30 la Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă. Este un spectacol

Spectacolul „Basme Nerostite” pentru copiii hipoacuzici ajunge miercuri în Sibiu de la ora 14:30 la Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă. Este un spectacol inedit care elimină cuvintele și le înlocuiește cu dans, pantomimă, mișcare și culoare.

Spectacolul „Basme Nerostite” începe turneul, în perioada 15 – 25 octombrie peste 1.000 de copii hipoacuzici se vor întâlni cu basmul românesc participând la zece reprezentații teatrale. Spectacolul va fi prezent în Sibiu, Cluj, Brașov, Focșani, Câmpulung Moldovenesc, Bivolărie – Vicovu de Sus. Spectacolele vor fi completate cu sesiuni de dezvoltare prin limbaj teatral non-verbal susținute de actori și special concepute pentru copiii hipoacuzici.

În Sibiu spectacolul va ajunge pe data de 16 octombrie, miercuri, de la ora 14:30 la Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă numărul 2, de pe strada Andrei Șaguna numărul 8.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro