Mesagerul.ro

Spectacolul de teatru „Basme Nerostite” pentru copiii hipoacuzici ajunge mâine în Sibiu

Spectacolul de teatru „Basme Nerostite” pentru copiii hipoacuzici ajunge mâine în Sibiu

Spectacolul „Basme Nerostite” pentru copiii hipoacuzici ajunge miercuri în Sibiu de la ora 14:30 la Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă. Este un spectacol

Spectacolul „Basme Nerostite” pentru copiii hipoacuzici ajunge miercuri în Sibiu de la ora 14:30 la Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă. Este un spectacol inedit care elimină cuvintele și le înlocuiește cu dans, pantomimă, mișcare și culoare.

Spectacolul „Basme Nerostite” începe turneul, în perioada 15 – 25 octombrie peste 1.000 de copii hipoacuzici se vor întâlni cu basmul românesc participând la zece reprezentații teatrale. Spectacolul va fi prezent în Sibiu, Cluj, Brașov, Focșani, Câmpulung Moldovenesc, Bivolărie – Vicovu de Sus. Spectacolele vor fi completate cu sesiuni de dezvoltare prin limbaj teatral non-verbal susținute de actori și special concepute pentru copiii hipoacuzici.

În Sibiu spectacolul va ajunge pe data de 16 octombrie, miercuri, de la ora 14:30 la Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă numărul 2, de pe strada Andrei Șaguna numărul 8.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro