Mesagerul.ro

Spectacolul „Frozen” ajunge la Sibiu. Va fi găzduit de Teatrul Radu Stanca

Spectacolul „Frozen” ajunge la Sibiu. Va fi găzduit de Teatrul Radu Stanca

Theater du Soleil Entertainment și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat” ajung la Sibiu la finalul acestei luni, cu una din cele mai iubite povești ale

Theater du Soleil Entertainment și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat” ajung la Sibiu la finalul acestei luni, cu una din cele mai iubite povești ale momentului. După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul vine la Sibiu, cu o adevărată surpriză pentru toţi copiii.

Un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, Frozent îi va purta pe privitori într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff , Olaf și multe altele.
În rolurile principale îi veți putea urmări pe: Emil Mitrache (Americanul),Ana Maria Caliţa, Johnny Badulescu,Alexa Vangu (Lexa), Ioana Lucia Berechet, Alexandra Penciu,  Adina Răducan, Bogdan Acatrinei, Florea Bogdan, Adi Dima,Andreea Enciu, Daniela Olos si trupa de dans .

Decorurile au fost create folosindu-se tehnica de proiecție 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină și cu elemente de mobilier real, o premieră pentru un spectacol de teatru românesc.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro