Mesagerul.ro

Spitalul de Pediatrie „Luther” va trece prin renovări și modernizări ample

Spitalul de Pediatrie „Luther” va trece prin renovări și modernizări ample

Spitalul de Pediatrie Sibiu va trece prin mai multe schimbări în următorii doi ani. Proiectul este dedicat renovării parterului spitalului Luther din Parcul Astra,

Spitalul de Pediatrie Sibiu va trece prin mai multe schimbări în următorii doi ani. Proiectul este dedicat renovării parterului spitalului Luther din Parcul Astra, acolo unde la momentul actual ambulatoriile chirurgicale se întrepătrund cu urgențele.

Locația în care funcționează în prezent Ambulatoriu integrat care deservește Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu nu corespunde exigențelor legale actuale. În plus, această locație necorespunzătoare îngreunează circuitele funcționale în cadrul unității. Spațiul sălii de așteptare este prea mic și determină o aglomerație care îngrădește accesul pacienților și personalului medical către secții, se arată în proiectul de hotărâre prin care ar urma ca o serie de renovări și modernizări să aibă loc la Luther, până în 2021.

Pentru că circuitele ambulatoriilor chirurgicale se întrepătrund cu cele de la urgențe, în clădirea de pe Gheorghe Barițiu, acestea urmează să fie separate, plan pentru care ar fi nevoie de peste 1 milion de lei.

„Suntem fortuiți să facem un lucru de genul acesta pentru că suntem împărțiți în trei locații, avem trei

copyright © 2020 mesagerul.ro