Spitalul Județean Sibiu, de Ziua Mondială a Sănătății: „În acest an e o zi de luptă”

Spitalul Județean Sibiu, de Ziua Mondială a Sănătății: „În acest an e o zi de luptă”

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au transmis, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj cu ocazia zilei mondiale a sănătății, celebrată

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au transmis, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj cu ocazia zilei mondiale a sănătății, celebrată astăzi.

Aceștia spun că astăzi nu mai este o zi de sărbătoare, ci una de luptă și îi îndeamnă pe cetățeni să transmită un gând bun celor care luptă în prima linie împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

„Anual, în data de 7 aprilie sărbătorim Ziua Mondială a Sănătății. În acest an, această zi nu mai este o sărbătoare ci o ZI DE LUPTĂ. Mai mult ca niciodată, în aceste momente dificile pe care omenirea le traversează, înțelegem semnificația și importanța SĂNĂTĂȚII și, de aceea, mai ales azi gândul nostru se îndreaptă către cei care sunt angrenați în această luptă: angajații din toate spitalele lumii, indiferent de poziția pe care o ocupă. Toți au grijă de sănătatea noastră. Haideți să avem grijă și noi de sănătatea lor”, este mesajul pe care Spitalul Județean Sibiu l-a transmis astăzi.