Mesagerul.ro

Sportul juvenil sibian se joacă în Sala Transilvania!

Sportul juvenil sibian se joacă în Sala Transilvania!

Tenis de masă, handbal, baschet feminin și masculin sunt sporturile care se vor juca, în perioada următoare, la Sala Transilvania, și care îi vor avea în prim

Tenis de masă, handbal, baschet feminin și masculin sunt sporturile care se vor juca, în perioada următoare, la Sala Transilvania, și care îi vor avea în prim plan pe tinerii sportivi ai Sibiului. Urmează multe meciuri interesante, la care sunt așteptați toți iubitorii sportului sibian.

Sâmbătă, 12 octombrie, va fi o zi plină, la Sala Transilvania! Începând cu ora 9:30, debutează cea de-a 3-a ediție a „Cupei Transilvania” la tenis de masă, la care sunt așteptați să participe 40 de jucători din Sibiu și din județele limitrofe. Competiția este împărțită în două categorii, astfel că la Începători-Avansați s-au înscris 22 de participanți, iar la Open – Elite vor participa 18 jucători. Dacă cel mai tânăr participant are 13 ani, cel mai în vârstă are 71 de ani.

Prima ediție a evenimentului a avut loc anul trecut, cea de-a 2-a în primăvara acestui an, iar acum venim cu ediția a 3-a. Evenimentul va avea loc pe holurile Sălii Transilvania și se întinde până la ora 16:00, când va avea loc și premierea câștigătorilor”, a declarat Marius Barac, organizatorul evenimentului.

copyright © 2020 mesagerul.ro