Mesagerul.ro

Starea sibianului preluat cu stare febrilă de autorități se î

Starea sibianului preluat cu stare febrilă de autorități se î

Bărbatul din Copșa Mică preluat cu stare febrilă ieri, 2 martie, de autorități se află în continuare în izolare, la secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului

Bărbatul din Copșa Mică preluat cu stare febrilă ieri, 2 martie, de autorități se află în continuare în izolare, la secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Clinic Județean Sibiu, dar starea lui are o evoluție pozițivă față de momentul în care a fost adus la spital. Bărbatul a fost testat, iar testele au fost trimise la Clinica de Boli Infecțioase din Cluj, după cum anunță reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP). 

„Testele au fost trimise ieri de la noi la DSP, iar cei de acolo le-au trimis la un laborator autorizat. Paccientul este în continuare izolat în cadrul secției de Boli Infecțioase sub supraveghere și tratament de specialitate pentru afecțiuni respiratorii. Evoluția este una favorabilă comparativ cu starea de ieri, iar în momentul de față se așteaptă rezultatele.”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al spitalului.

Potrivit autorităților, primirea rezultatelor depinde de numărul de teste care se află în lucru la laboratorul din Cluj.

Vă reamintim că ieri, 2 martie, un bărbat de aproximativ 64 de ani din Copșa Mică a fost transportat la secția Bol

copyright © 2021 mesagerul.ro