Mesagerul.ro

Strategia Sibiului pentru următorii 10 ani, scoasă la licitație. Când trebuie să fie gata

Strategia Sibiului pentru următorii 10 ani, scoasă la licitație. Când trebuie să fie gata

Consiliul Județean Sibiu a lansat achiziția publică pentru ”Servicii privind elaborarea analizei diagnostic și pentru elaborarea Strategiei de dezvoltare economico-socială

Consiliul Județean Sibiu a lansat achiziția publică pentru ”Servicii privind elaborarea analizei diagnostic și pentru elaborarea Strategiei de dezvoltare economico-socială a Județului Sibiu – 2021-2030”.

Documentul este unul strategic și face obiectul altui proiect – ”Sustenabilitate. Inovare. Bunăstare. Incluziune socială. Unitate. Sibiu-Strategia 2030”, derulat de Consiliul Județean Sibiu, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA).

Administrația județeană anunță că pentru serviciile de elaborare a analizei și pentru elaborarea strategiei este gata să achite suma de 300.000 lei, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 18 noiembrie 2019, ora 15.

Componentele majore ale contractului sunt:
1.Elaborarea analizei diagnostic, pe baza unei cercetări fundamentate pe studiul documentelor strategice, a interviurilor, a consultării publice și efectuării unui sondaj, în domeniile / sectoarele de competență și de interes pentru Județul Sibiu: asistență socială, sănătate, infrastructură (în special dezvoltarea patrimoniului CJS și a căilor de transport – drumuri județene, Aeropor

copyright © 2020 mesagerul.ro