BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Suspiciune de focar de gripă la Liceul de Artă

Suspiciune de focar de gripă la Liceul de Artă

Două instituții școlare din Sibiu au semnalat mai multe cazuri de viroze respiratorii și mai multe cazuri de gripă confirmate prin teste rapide, dar neconfirmate

Două instituții școlare din Sibiu au semnalat mai multe cazuri de viroze respiratorii și mai multe cazuri de gripă confirmate prin teste rapide, dar neconfirmate de laboratorul specializat. Asta înseamnă că rămân la stadiul de suspiciune. Este vorba despre Grădinița cu Program Prelungit „Elefănțelul Curios” și Liceul de Ară. În momentul de față, la secția de boli infecțioase a Spitalului de Pediatrie din Sibiu sunt internați din tot județul 23 de copii, dintre care unul de la Liceul de Artă. Ministerul Educației, în colaborare cu Ministerul Sănătății, lucrează la o procedură comună în vederea prevenirii îmbolnăvirilor în instituțiile școlare, procedură ce va fi transmisă Inspectoratului Școlar Sibiu (IȘJ). Pentru nicio unitate școlară din județul Sibiu nu s-a dispus închiderea unității, până în acest moment.

Șapte cazuri de gripă au fosta anunțate la grădinița „Elefănțelul Curios” din Sibiu, confirmate cu teste rapide la comportamentul de primiri urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro