Mesagerul.ro

Tânăr reținut după ce și-a terorizat fosta iubită. A încălcat ordinul de protecție

Tânăr reținut după ce și-a terorizat fosta iubită. A încălcat ordinul de protecție

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut ieri de polițiștii din Săliște, după ce s-ar fi dus acasă la fosta sa iubită, deși există un ordin de protecție... Post-ul

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut ieri de polițiștii din Săliște, după ce s-ar fi dus acasă la fosta sa iubită, deși există un ordin de protecție emis pe numele său.

După o relație de patru ani, timp în care au venit pe lume și doi copii, unul acum în vârstă de un an și celălalt de doi ani și șase luni, o tânără de 19 ani din Mag a cerut ordin de protecție împotriva fostului iubit, spunând că bărbatul era violent. Acum cei doi se află în proces și pentru tutela copiilor, iar tânărul își terorizează fosta concubină.

„Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, domiciliat în Mag, a încălcat ordinul de protecție emis pe numele său, ordin care îi interzice să se apropie de fosta sa concubină. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că femeia, în vârstă de 19 ani, domiciliată în Mag, a fost și amenințată”, transmit polițiștii sibieni.

Față de bărbat polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecăto

copyright © 2020 mesagerul.ro