Mesagerul.ro

Tânăr amenințat și tâlhărit de doi bărbați. Unul dintre ei este un hoț cunoscut din Sibiu

Tânăr amenințat și tâlhărit de doi bărbați. Unul dintre ei este un hoț cunoscut din Sibiu

Un tânăr a făcut plângere la poliție, după ce doi bărbați, de 19 și 20 de ani, l-au amenințat și i-au zgâriat parbrizul mașinii, pe Șoseaua Alba Iulia,

Un tânăr a făcut plângere la poliție, după ce doi bărbați, de 19 și 20 de ani, l-au amenințat și i-au zgâriat parbrizul mașinii, pe Șoseaua Alba Iulia, ziua în amiaza mare. Cearta ar fi pornit de la vânzarea unei mașini.

Totul s-a petrecut ieri dimineață, în jurul orei 11:00, pe Șoseaua Alba Iulia. Tânărul ar fi rămas cu o datorie după ce și-a cumpărat o mașină, spun surse neoficiale, astfel că cei doi bărbați au fost trimiși să „rezolve” problema. Unul din cei doi agresori, un cunoscut hoț din Sibiu, care în urmă cu doi ani a fost reținut după ce a dat spargere în mai multe case din cartierele Veteranilor și Tineretului, a fost cel care i-a zgâriat victimei parbrizul mașinii cu un cutter, iar al doilea agresor l-a amenințat în tot acest timp pe tânăr cu un briceag, arată raportul autorităților. La final, cei doi au plecat și cu 200 de lei din buzunarul victimei.

Agresorii au fost rețin

copyright © 2020 mesagerul.ro