Mesagerul.ro

Tânăr căutat pentru omor și tentativă la omor, prins în Avrig

Tânăr căutat pentru omor și tentativă la omor, prins în Avrig

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut de polițiștii sibieni vineri, pe raza orașului Avrig. Bărbatul era căutat la nivel european pentru omor și tentativă la

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut de polițiștii sibieni vineri, pe raza orașului Avrig. Bărbatul era căutat la nivel european pentru omor și tentativă la omor.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat vineri o acțiune specifică pe linia depistării persoanelor care se sustrag punerii în aplicare a măsurilor dispuse de autoritățile judiciare, ocazie cu care, pe raza orașului Avrig, au depistat și prins un localnic în vârstă de 29 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare spaniole au emis un mandat european de arestare, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor, respectiv tentativă la omor, fapte săvârșite pe teritoriul Spaniei. Avrigeanul a fost prezentat Curții de Apel Alba Iulia, față de acesta fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 15 zile, în vederea confirmării mandatului.

Foto: arhiva TS

Post-ul Tânăr c

copyright © 2020 mesagerul.ro