Mesagerul.ro

Tânăr de 18 ani, fără carnet, prins la volan pe o stradă din

Tânăr de 18 ani, fără carnet, prins la volan pe o stradă din

Polițiștii sibieni au prins noaptea trecută un tânăr de 18 ani, fără carnet, în timp ce conducea o mașină pe strada Autogării din Sibiu. Evenimentul a avut

Polițiștii sibieni au prins noaptea trecută un tânăr de 18 ani, fără carnet, în timp ce conducea o mașină pe strada Autogării din Sibiu.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 01:00, tânărul domiciliat în Rusciori fiind depistat conducând un autoturism pe strada Autogării din municipiul Sibiu.

”Pe numele său a fost deschis dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de articolul 335 aliniatul 1 din Codul Penal”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

Nu este singurul caz de acest gen din ultimele ore.

La data de 8 octombrie, în jurul orei 13:00, în localitatea Axente Sever, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Viilor de către un localnic în vârstă de 27 de ani.

”În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele celui aflat la volan s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis”, au mai transmis polițiștii.

Post-ul

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro