BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Tânăr încarcerat după ce, băut și fără permis, a provocat un accident pe Șoseaua Alba Iulia

Tânăr încarcerat după ce, băut și fără permis, a provocat un accident pe Șoseaua Alba Iulia

Un bărbat de 28 de ani din Tilișca a fost reținut ieri de polițiștii sibieni, fiind cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier. Tânărul

Un bărbat de 28 de ani din Tilișca a fost reținut ieri de polițiștii sibieni, fiind cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier. Tânărul a provocat un accident care s-a soldat doar cu pagube materiale, după ce s-a urcat într-o noapte băut și fără permis, la volanul unei mașini neînmatriculate.

Accidentul s-a petrecut la finalul anului trecut, în noaptea de 8 decembrie, pe Șoseaua Alba Iulia. Potrivit autorităților, bărbatul conducea spre Cristian, iar la ieșirea din oraș, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în fața sa. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii care au soluționat tamponarea au constatat că tânărul nu deține permis de conducere, iar la testarea sa alcoolscopică a rezultat o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că autoturismul condus de către cel care a provocat incidentul este neînmatriculat, transmite sursa citată.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală i

copyright © 2020 mesagerul.ro