Mesagerul.ro

Tânăr reținut după ce a fost prins băut și fără permis, la volanul unei mașini cu numere false

Tânăr reținut după ce a fost prins băut și fără permis, la volanul unei mașini cu numere false

Un bărbat de 29 de ani din Tălmaciu a fost reținut ieri de polițiști, după ce au constatat că tânărul conducea, sub influența alcoolului și fără permis,

Un bărbat de 29 de ani din Tălmaciu a fost reținut ieri de polițiști, după ce au constatat că tânărul conducea, sub influența alcoolului și fără permis, un autoturism neînmatriculat, cu numere false.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 20:45, în localitatea Turnu Roșu, bărbatul a fost identificat conducând un autoturism fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul este neînmatriculat, iar numărul de înregistrare aplicat pe auto este unul fals, transmit autoritățile sibiene.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

Bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, iar cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Turnu

copyright © 2020 mesagerul.ro