BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Tânăr reținut după ce a pretins că închiriază imobile în Sibiu și Șelimbăr. A strâns peste 7.600 de lei

Tânăr reținut după ce a pretins că închiriază imobile în Sibiu și Șelimbăr. A strâns peste 7.600 de lei

Un bărbat de 23 de ani din Hunedoara a fost reținut de polițiștii sibieni. Tânărul pretindea că deține mai multe imobile în Sibiu și Șelimbăr, primind mai

Un bărbat de 23 de ani din Hunedoara a fost reținut de polițiștii sibieni. Tânărul pretindea că deține mai multe imobile în Sibiu și Șelimbăr, primind mai multe sume de bani pe post de avans de închiriere de la oamenii interesați de locații.

Tânărul a fost reținut ieri, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii a șapte infracțiuni de înșelăciune. În fapt, acesta este bănuit că, în perioada iulie – septembrie 2019, „prin postarea unor anunțuri fictive pe diverse site-uri de imobiliare și sub pretextul că deține mai multe imobile în municipiul Sibiu și în localitatea Șelimbăr, ar fi pretins și primit diverse sume de bani cu titlul de avans închiriere al imobilelor respective, bani pe care victimele îi depuneau direct într-un cont pe care presupusul autor îl oferea”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Prin acest mod de operare, hunedoreanul și-ar fi însușit suma de 7.670 de lei.

Bărbatul va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Foto

copyright © 2020 mesagerul.ro