BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Tânăr sibian găsit decedat, după ce ar fi căzut de la etaj, în Ștrand

Tânăr sibian găsit decedat, după ce ar fi căzut de la etaj, în Ștrand

Un tânăr în vârstă de 32 de ani a fost găsit astăzi decedat, în curtea unui imobil din Ștrand. Se pare că bărbatul ar fi căzut de la etajul II.... Post-ul

Un tânăr în vârstă de 32 de ani a fost găsit astăzi decedat, în curtea unui imobil din Ștrand. Se pare că bărbatul ar fi căzut de la etajul II.

Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată în jurul orei 15, că în curtea unui imobil de pe strada Dimitrie Cantemir, din municipiul Sibiu, se află un bărbat decedat. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 32 de ani, care ar fi căzut de pe balconul etajului 2 al imobilului în care locuia, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Din păcate, chipajul medical prezent la fața locului declarând decesul sibianului după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultat.

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei, iar polițiștii sibieni desfășoară activități pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a survenit decesul, arată sursa citată.

Post-ul Tânăr sibian găsit decedat, după ce ar

copyright © 2020 mesagerul.ro