Mesagerul.ro

Tânără arestată după ce a agresat și tâlhărit sibieni, apoi a încălcat decizia instanței

Tânără arestată după ce a agresat și tâlhărit sibieni, apoi a încălcat decizia instanței

O cisnădiancă de 19 ani este în arest preventiv, după ce în cursul verii a tâlhărit doi sibieni, prin acte de violență. Inițial instanța a dispus arestul tinerei

O cisnădiancă de 19 ani este în arest preventiv, după ce în cursul verii a tâlhărit doi sibieni, prin acte de violență. Inițial instanța a dispus arestul tinerei la domiciliu, însă aceasta nu a respectat decizia și a plecat de acasă.

Polițiștii sibieni au pus ieri în aplicare un mandat de arestare preventivă emis de Judecătoria Sibiu pe numele unei tinere în vârstă de 19 ani din localitatea Cisnădie. Femeia este cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tâlhărie, fapte săvârșite în cursul lunii iunie a acestui an, în municipiul Sibiu.

În fapt, pe 11 iunie, pe strada Hegel, tânăra ar fi lovit o persoană pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, iar la data de 15 iunie, pe strada Bastionului, prin acte de violență, i-ar fi sustras unui tânăr suma de 50 de lei, relatează reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La finalul aceleiași luni, femeia a fost reținută 24 de ore pe bază de ordonanță, a fost apoi arestată preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, după care instanța a dispus măsura arestului la domiciliu. Î

copyright © 2020 mesagerul.ro