Mesagerul.ro

Tânărul care a amenințat cu un cuțit un elev din Sibiu, cer

Tânărul care a amenințat cu un cuțit un elev din Sibiu, cer

Tânărul de 21 de ani care a amenințat cu un cuțit un elev de la Liceul Energetic din Sibiu va fi cercetat penal în libertate. Judecătorii au dispus ca acesta... Post-ul

Tânărul de 21 de ani care a amenințat cu un cuțit un elev de la Liceul Energetic din Sibiu va fi cercetat penal în libertate. Judecătorii au dispus ca acesta să se afle sub control judiciar pentru 60 de zile.

Acesta se află în atenția polițiștilor Biroului Investigații Criminale Sibiu după ce ar fi agresat și amenințat mai mulți elevi. Acesta a fost prezentat ieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu care a dispus împotriva sa măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe (atât asupra elevului cât și a elevei), tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Amintim că incidentul a avut loc la Liceul Energetic din Sibiu în dimineața zilei de 25 septembrie. Tânărul reținut este domiciliat în județul Argeș. Miercuri, alături de o minoră de 16 ani, s-au deplasat la unitatea de învățământ unde aceasta este elevă. Tânărul a intrat în unitatea de învățământ, în timp ce minora a rămas afară, cu intenția de a-l găsi pe un

copyright © 2021 mesagerul.ro