Mesagerul.ro

Tătaru: Sperăm ca săptămâna viitoare să putem observa o scădere a numărului de cazuri

Tătaru: Sperăm ca săptămâna viitoare să putem observa o scădere a numărului de cazuri

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat luni, în plenul Camerei Deputaţilor,  că în România au fost realizate 260.000 de testări pentru identificarea

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat luni, în plenul Camerei Deputaţilor,  că în România au fost realizate 260.000 de testări pentru identificarea pacienţilor cu COVID-19. Acesta a declarat că speră ca de săptămâna viitoare să scadă numărul de cazuri de infecţii cu noul coronavirus şi a reafirmat că acest lucru ţine foarte mult şi de comportamentul cetăţenilor.

“Suntem pe un platou de vreo două săptămâni. Dacă la început eram pe ceea ce numim în medicină “dinţi de fierăstrău”, acum suntem pe aplatizarea platoului, dar am gestionat momentele ‘Sărbători Pascale” şi weekend-ul de 1, 2 şi 3 mai. Sperăm ca săptămâna viitoare să putem observa o scădere a numărului de cazuri”, a afirmat Tătaru.

Ministrul Tătaru a fost invitat în Camera Deputaţilor la dezbaterea “Ora Guvernului”, cu tema “Criza de sănătate publică declanşată de epidemia cu noul coronavirus”, reuniune organizată la solicitarea USR.

“Am intrat în acest r

copyright © 2020 mesagerul.ro