BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Taximetriștii opresc unde vor, Poliția îi amendează, ei ridică din umeri. ”Ne înjură șoferii, dar nu avem ce face”

Taximetriștii opresc unde vor, Poliția îi amendează, ei ridică din umeri. ”Ne înjură șoferii, dar nu avem ce face”

Încă de când a fost amenajată stația de taxi de lângă parcarea de la Cazarma 90, taximetriștii s-au strâns în număr mare în zonă, făcând de multe ori chiar

Încă de când a fost amenajată stația de taxi de lângă parcarea de la Cazarma 90, taximetriștii s-au strâns în număr mare în zonă, făcând de multe ori chiar și două coloane până inclusiv pe zebră, pe un spațiu amenajat pentru un singur șir și pentru mult mai puțin mașini. Poliția locală îi amendează pe taximetriști, dar ei ridică din umeri și spun că nu au încotro, pentru că cel puțin dimineața comenzile către centru sunt foarte multe și nu au unde altundeva să stea.

Dacă ajungeți în zona centrală dimineața la prima oră și intrați cu mașina ca să ajungeți la Farmacia 24, veți auzi cel mai probabil numeroase claxoane în trafic și o să opriți cu siguranță în buza trecerii de pietoni de la parcarea 90, pentru că nu veți vedea pietonii de toate taxi-urile parcate inclusiv pe trecere. Situația nu este sezonieră. Acest lucru se întâmplă încă de când a fost amenajată stația în zonă, iar șoferii care trec dimineața pe acolo simt cel mai tare frustrarea de a fi încurcați în trafic de aceste mașini.

Întrebați de reporterul Turnul Sfatului de ce parchează acolo chiar și

copyright © 2020 mesagerul.ro