Mesagerul.ro

Teatrul Gong anunță anularea spectacolului și atelierului Baja Buf

Teatrul Gong anunță anularea spectacolului și atelierului Baja Buf

Reprezentații Teatrului Gong anunță că spectacolul și atelierul Baja Buf programat sâmbătă, în cadrul Festivalul Tânăr de la Sibiu a fost anulat. Decizia vine

Reprezentații Teatrului Gong anunță că spectacolul și atelierul Baja Buf programat sâmbătă, în cadrul Festivalul Tânăr de la Sibiu a fost anulat. Decizia vine „din motive independente de voința” lor.

Cei care au cumpărat biletele on-line vor primi banii prin ramburs în cont. Cei care au achiziționat biletele de la agenția de teatru își pot recupera banii până la sfârșitul lunii noiembrie, mai spun organizatorii. Biletele nu vor putea fi folosite pentru alte evenimente.

Festivalul Tânăr de la Sibiu continuă seria evenimentelor dedicate copiilor și adolescenților. Programul integral poate fi consultat aici.

Vă reamintim că duminică, 10 noiembrie Teatrul Gong va găzdui un concert The Motans începând cu ora 20:00, în Sala Etaj a Teatrului Gong. Proiectul The Motans a început în 2016, debutând cu “Versus”, o piesă ce a cucerit inimile publicului chiar de la prima ascultare. Lansări recente precum “Maraton” și “Invitat”’ au cucerit publicul românesc, cea de-a doua piesă intrând rapid în top 10 radio chart. Ultimele

copyright © 2020 mesagerul.ro