Mesagerul.ro

Teatrul GONG prezintă patru spectacole-lectură speciale, cu intrare gratuită

Teatrul GONG prezintă patru spectacole-lectură speciale, cu intrare gratuită

Teatrul „Gong” și Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului (ARPAS) în parteneriat cu Centrul de Teatru Educațional Replika și Universitatea

Teatrul „Gong” și Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului (ARPAS) în parteneriat cu Centrul de Teatru Educațional Replika și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică prezintă, în perioada 22 – 25 octombrie, o serie de patru spectacole-lectură dedicate publicului tânăr, reunind actori din București și Sibiu. Intrarea publicului la oricare din evenimente este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Proiectul „Realități Extraordinare. Teatru nou pentru copii și adolescenți” își propune să dezvolte interesul pentru dramaturgia centrată pe probleme specifice copiilor și adolescenților, prezentând, în premieră în România, patru piese germane și mexicane contemporane, pe o varietate de teme și cu multiple abordări stilistice. În același timp, proiectul oferă un cadru relevant pentru formarea dramaturgilor interesați de noi tendințe în teatrul dedicat publicurilor tinere. Acest program este curatoriat de Mihaela Michailov și Ciprian Marinescu.

Primul spectacol – lectură va fi prezentat marți, 22 octombrie, de la ora 18:00,

copyright © 2020 mesagerul.ro