Mesagerul.ro

Terasele din centrul Sibiului vor putea funcționa tot timpul an

Terasele din centrul Sibiului vor putea funcționa tot timpul an

Primăria Sibiu intenționează să modifice regulamentul de funcționare a teraselor sezoniere pe domeniul public sau privat, astfel încât să permită activitatea

Primăria Sibiu intenționează să modifice regulamentul de funcționare a teraselor sezoniere pe domeniul public sau privat, astfel încât să permită activitatea acestora pe parcursul întregului an. În prezent, acestea pot funcționa din mai până în octombrie.

„În urma solicitărilor și interesului manifestat de proprietarii de localuri apreciem oportună prelungirea perioadei de funcționare a acestor terase, inclusiv în perioada sărbătorilor de iarnă”, argumentează primarul Astrid Fodor.

Decizia finală va fi luată în ultima zi a lunii octombrie, când consilierilor locali li se va cere votul pentru aprobarea unui proiect de hotărâre în acest sens.

Astfel, Primăria Sibiu vrea să modifice articolul din Regulamentul de organizare și funcționare a teraselor sezoniere care prevede perioada în care acestea pot primi clienți, respectiv perioada în care terasele trebuie desființate. În prezent, articolul respectiv are un conținut confuz: „Perioada de funcționare a teraselor sezoniere se încadrează în intervalul maxim de 10 luni calendaristice. Perioada de sezon se stabilește pentru intervalu

copyright © 2021 mesagerul.ro