Mesagerul.ro

Tineri sancționați pentru că vindeau parfumuri contrafăcute, în parcarea de la Shopping City

Tineri sancționați pentru că vindeau parfumuri contrafăcute, în parcarea de la Shopping City

Polițiștii sibieni au deschis dosare penale pentru doi tineri din Gorj, pe care i-au depistat ieri că vindeau parfumuri contrafăcute, în parcarea de la Shopping

Polițiștii sibieni au deschis dosare penale pentru doi tineri din Gorj, pe care i-au depistat ieri că vindeau parfumuri contrafăcute, în parcarea de la Shopping City Sibiu.

Cei doi au fost depistați ieri, în jurul orei 17, în timp ce ofereau spre vânzare diverse parfumuri sub diferite mărci similiare cu marca înregistrată, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Este vorba despre doi tineri în vârstă de 21, respectiv 23 de ani, domiciliați în județul Gorj, asupra cărora au fost identificate 20 de produse cosmetice contrafăcute.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 84/1998 R, iar parfumurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările continuă la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr.

Foto: arhiva TS

Post-ul -->

copyright © 2020 mesagerul.ro