Mesagerul.ro

Tinerii morți in accidentul de aseară erau logodiți. Ea era însărcinata în luna a șaptea

Tinerii morți in accidentul de aseară erau logodiți. Ea era însărcinata în luna a șaptea

Sfârșit tragic pentru doi tineri care urmau să se căsătorească din Mureș. Cei doi, în vârstă de 23 de ani amândoi, au murit pe loc în urma unui accident cumplit... Post-ul

Sfârșit tragic pentru doi tineri care urmau să se căsătorească din Mureș. Cei doi, în vârstă de 23 de ani amândoi, au murit pe loc în urma unui accident cumplit în localitatea Laslea din județul Sibiu. Mai aveau doar zece kilometri până acasă, iar sâmbătă urmau să se căsătorească.

Accidentul s-a produs sâmbătă noaptea, în jurului orei 23:00, pe DN 14, între Mediaș și Sighișoara, în zona localității Laslea. Cei doi logodnici și-au pierdut viața pe loc, după ce autoturismul lor ar fi fost lovit de un Audi intrat pe contrasens.

Tânăra era însărcinată în șapte luni, iar medicii nu au putut face nimic. Mai aveau zece kilometri până acasă, iar peste fix o săptămână urmau să se căsătorească. Tânăra era însărcinată în șapte luni. Pentru niciunul dintre ei, medicii nu au mai putut face nimic.  “Sâmbătă aveau cununia şi ea era însărcinată în şapte luni”, a spus mama tânărului decedat.

În autoturismul care ar fi intrat pe contrasens erau doi tineri prieteni, care au scăpat cu viață și sunt în stare stabilă la spital.

“Fata-i d

copyright © 2020 mesagerul.ro