Mesagerul.ro

Toamna se numără noile locuințe: începe a șasea ediție a Târgului Imobiliar și a celui de Mobilă

Toamna se numără noile locuințe: începe a șasea ediție a Târgului Imobiliar și a celui de Mobilă

Sibienii sunt așteptați, la finele acestei săptămâni, la ediția de toamnă a Târgului Imobiliar, Construcții și amenajări, eveniment alături de care este organizat

Sibienii sunt așteptați, la finele acestei săptămâni, la ediția de toamnă a Târgului Imobiliar, Construcții și amenajări, eveniment alături de care este organizat și Salonul de mobilă. La cele câteva zeci de standuri care vor fi amenajate în cadrul Târgului, găzduit de spațiile singurului centru expozițional din oraș – Redal Expo, de pe str. J.S. Bach – vor fi prezente oferte ale dezvoltatorilor imobiliari din Sibiu, dar și ale agențiilor imobiliare, precum și ale firmelor de construcții și amenajări interioare.

”Dacă sunteți în căutarea unei locuințe aici veți găsi cu siguranță ceea ce căutați. Vor fi prezentate case individuale, apartamente mai mici sau mai mari sau chiar unele de lux, în majoritatea zonelor din oraș și împrejurimi. Dacă vă hotărâți pentru achiziționarea unui apartament și doriți să îl amenajați, tot aici veți găsi echipele potrivite reprezentate de firme de construcții si amenajări gata să vă ofere cele mai eficiente soluții”, arată organizatorii Târgului de mobilă, într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului.
La ediția din primăvara acestui an,

copyright © 2020 mesagerul.ro