Mesagerul.ro

Topul celor mai mari amenzi aplicate de Protecția Consumatorului Sibiu în ultimii ani

Topul celor mai mari amenzi aplicate de Protecția Consumatorului Sibiu în ultimii ani

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Sibiu a aplicat în 2019 amenzi ce au ajuns până la recordul de 50.000 de lei. Comisariatul Județean pentru

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Sibiu a aplicat în 2019 amenzi ce au ajuns până la recordul de 50.000 de lei.

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Sibiu primește, în medie, șase reclamații pe zi, din toate sectoarele economice și cu motive variate, de la produse alimentare expirate până la contracte de servicii neonorate. Conform reprezentanților instituției, pe parcursul anului 2019 au fost înregistrate 2182 reclamații, în ușoară scădere față de anul 2018, când s-au înregistrat 2270 de reclamații.

Interesant este faptul că s-a schimbat în ultimul an natura acestor reclamații. Dacă în 2018 cele mai frecvente vizau serviciile de comunicații electronice, comerțul on-line și serviciile financiare bancare și nonbancare, în 2019 au intrat în topul reclamațiilor prestările de servicii de alimentație publică, bunurile alimentare și cele nealimentare.

Cea mai mare amendă aplicată de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Sibiu în 2019 se ridică la 50.000 de lei și vizează ”împiedicarea organelor de control de a-și desfășura activit

copyright © 2020 mesagerul.ro