Mesagerul.ro

Topul celor mai scumpe locuințe la vânzare din Sibiu. ”Este o categorie de clienți aparte”

Topul celor mai scumpe locuințe la vânzare din Sibiu. ”Este o categorie de clienți aparte”

În ciuda pandemiei provocată de coronavirus și a scăderii pieței imobiliare pe anumite segmente, piața locuințelor de lux din Sibiu pare să nu fie afectată prea

În ciuda pandemiei provocată de coronavirus și a scăderii pieței imobiliare pe anumite segmente, piața locuințelor de lux din Sibiu pare să nu fie afectată prea mult.

În acest moment se află scoase la vânzare proprietăți ce însumează milioane de euro, majoritatea în centrul istoric sau în zonele considerate premium ale Sibiului, precum Parcul Sub Arini.

Turnul Sfatului a întocmit un clasament al celor mai scumpe locuințe din Sibiu aflate în căutarea unui nou proprietar în această perioadă.

  1. O casă aflată pe bulevardul Nicolae Bălcescu, cu regimul de înălțime Ds+P+E1+Pod, în suprafață totală construită de 960 mp și curte interioara de 130 mp este scoasă la vânzare la prețul de 1,1 milioane de euro. ”Întreg imobilul este deținut de un unic proprietar și beneficiază de acces direct din zona pietonala Str. Nicolae Bălcescu”, arată reprezentanții agenției imobiliare. Întreaga clădire a fost recent consolidată și adusă la stadiul de gri pe interior fiind necesare d

copyright © 2020 mesagerul.ro