Mesagerul.ro

Topul firmelor private din România: companiile din Sibiu care au fost premiate

Topul firmelor private din România: companiile din Sibiu care au fost premiate

Patru companii din județul Sibiu au fost premiate de către Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii (CNIPMM) pentru performanțele obținute

Patru companii din județul Sibiu au fost premiate de către Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii (CNIPMM) pentru performanțele obținute pe parcursul anului trecut. Gala a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în prezența președintelui Klaus Iohannis și a noului prim-ministru, Ludovic Orban.

„Topul Naţional al Firmelor Private din România” a ajuns la acea de-a 27-a ediție, au anunțat organizatorii, fiind recunoscut ca cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor prin promovarea celor mai performante întreprinderi din România.

La eveniment au participat peste 400 de persoane, fiind premiate aproximativ 150 de companii situate pe primele locuri în clasamentul general la nivel naţional, clasamentul naţional pe domenii de activitate-cod CAEN și clasamentul județean.

Astfel, firmele din județul Sibiu care au fost premiate la Topul Firmelor Private din Romania sunt Ring Hermannstadt SRL, Dabo International SRL, Femme Design SRL și GLS General Logistics Systems Romania SRL.

Ring Hermannstadt SRL este administrată de trei

copyright © 2020 mesagerul.ro