Mesagerul.ro

Trafic blocat pe Valea Oltului. Două persoane încarcerate după impactul cu un TIR

Trafic blocat pe Valea Oltului. Două persoane încarcerate după impactul cu un TIR

Un grav accident de circulație a avut loc marți dimineață pe Valea Oltului, din primele informații două persoane fiind încarcerate. Evenimentul a avut loc aproape

Un grav accident de circulație a avut loc marți dimineață pe Valea Oltului, din primele informații două persoane fiind încarcerate.

Evenimentul a avut loc aproape de limita între județele Sibiu și Vâlcea.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu anunță că intervine de urgență cu un echipaj de descarcerare, o autospeciala cu apă și spumă și un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD.

”Din primele informații sunt două persoane încarcerate. Intervenția se află în dinamică”, transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Traficul rutier a fost blocat complet pe DN 7.

”Trafic complet blocat pe DN7, în afara loc. Lazaret, în urma unui accident rutier în care sunt implicate un autotren și un autoturism. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului”, au anunțat și reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Din primele cercetări se pare că șoferul mașinii, un bărbat în vârstă de 54 de ani din Caraș Severin, care se deplasa spre Vâlcea, a p

copyright © 2020 mesagerul.ro