Mesagerul.ro

librex.ro
librex.ro
Trafic îngreunat spre Sebeș după închiderea autostrăzii A1

Trafic îngreunat spre Sebeș după închiderea autostrăzii A1

Traficul rutier este îngreunat, joi, la intrarea în Sebeș dinspre Sibiu, după ce autostrada Oraștie Sibiu a fost închisă în zona Sebeș pentru efectuarea unor

Traficul rutier este îngreunat, joi, la intrarea în Sebeș dinspre Sibiu, după ce autostrada Oraștie Sibiu a fost închisă în zona Sebeș pentru efectuarea unor lucrări.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române transmite că circulaţia pe traseul comun al drumurilor naţionale 1 şi 7 se desfăşoară cu dificultate la intrarea în Sebeş dinspre Sibiu, din cauza numărului mare de autovehicule, nevoite să reducă viteza la o trecere la nivel cu calea ferată şi în zona trecerilor pentru pietoni din municipiu.

Coloana de autovehicule măsoară aproximativ 4 kilometri. Pentru a evita Sebeşul, conducătorii autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone care circulă către Alba Iulia pot urma ruta DJ106I Cunţa – Şpring – Vingard – Berghin, DJ107 Berghin – Alba Iulia.

De asemenea, acest traseu poate fi folosit şi de către cei care merg spre Deva, cu menţiunea că din Alba Iulia trebuie să circule pe DN1 către Oarda de Jos, apoi pe DJ107C, care iese în DN7 la Vințu d

copyright © 2021 mesagerul.ro