Mesagerul.ro

Trei răniți, în urma unui accident pe Valea Oltului. Un șofer a ajuns cu mașina în parapete

Trei răniți, în urma unui accident pe Valea Oltului. Un șofer a ajuns cu mașina în parapete

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs pe Valea Oltului, în afara orașului Brezoi. Din primele informații, se pare că un șofer a pierdut controlul

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs pe Valea Oltului, în afara orașului Brezoi. Din primele informații, se pare că un șofer a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu mașina în parapete.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea, conducătorul autoturismului nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv ploaie și carosabil acoperit cu apă, acesta pierzând controlul asupra volanului și acroșând un parapet din beton.

În urma impactului au rezultat trei victime conștiente, neîncarcerate. Pompierii militari intervin cu o autospecială de stingere a incendiilor cu modul de descarcerare și o ambulanță, transmite Cătălin Popescu, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea.

 

Post-ul Trei răniți, în urma unui accident pe Valea Oltului. Un șofer a ajuns cu mașina în parapete apare prima dată în Tu

copyright © 2020 mesagerul.ro