BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Trei sibience au furat bunuri de 7.800 de lei, dintr-un magazin de la Shopping City

Trei sibience au furat bunuri de 7.800 de lei, dintr-un magazin de la Shopping City

Trei femei cu vârste cuprinse între 20 și 43 de ani au furat din Shopping City Sibiu mai multe produse de igienă corporală, detergenți și odorizante de cameră.

Trei femei cu vârste cuprinse între 20 și 43 de ani au furat din Shopping City Sibiu mai multe produse de igienă corporală, detergenți și odorizante de cameră. Prejudiciul se ridică la 7.800 de lei. Două dintre sibience au fost reținute deja, iar cea de-a treia este căutată încă de poliție.

Cele trei femei sunt bănuite că în perioada 27.09 – 14.10.2019 ar fi săvârșit patru furturi, toate comise în magazinul DM din Shopping City Sibiu. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 7800 de lei și a constat în produse de igienă corporală, detergenți și odorizante de cameră, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În baza probatoriului administrat, două dintre persoanele cercetate, în vârstă de 20 și 43 de ani, ambele din municipiul Sibiu, au fost reținute pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Sibiu, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate procurorului de caz pentru a dispune măsurile legale ce se impun.

Cu privire la cea de-a treia femeie, în vârstă de 25 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu, întrucât nu a putut f

copyright © 2020 mesagerul.ro