BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Trei tineri au fost prinși la furat: aveau 100 kilograme de cetină de brad

Trei tineri au fost prinși la furat: aveau 100 kilograme de cetină de brad

În cadrul controalelor din cadrul programului Scutul Pădurii, polițiștii sibieni au prins săptămâna trecută trei tineri care furaseră 100 de kilograme de cetină

În cadrul controalelor din cadrul programului Scutul Pădurii, polițiștii sibieni au prins săptămâna trecută trei tineri care furaseră 100 de kilograme de cetină de brad și trei metri cubi de material lemnos.

La data de 13 decembrie, între orele 12 – 16, pe raza fondurilor forestiere din localitățile Porumbacu de Sus și Arpașu de Sus, polițiștii au identificat trei bărbați cu vârsta de 18, 27, respectiv 28 de ani, localnici, care au recoltat fără drept și au transportat ilegal 100 de kg cetină de brad și 3 mc de material lemnos din specia fag, arată autoritățile.

Cei trei au fost sancționați contravențional cu amendă totală în valoare de 8.000 de lei, iar cetina și materialul lemnos au fost confiscate și predate ocoalelor silvice responsabile.

 

Foto: arhiva TS

Post-ul Trei tineri au fost prinși la furat: aveau 100 kilograme de cetină de brad apare prima dată în Turnul Sfatului Online

copyright © 2020 mesagerul.ro