Mesagerul.ro

Trenul de la CibinFest: „E mai mult pentru copii”

CibinFest va încheia serile de petreceri bavareze sâmbătă, 28 septembrie cu trupa Spatzen 2000. În jurul cortul de „Oktoberfest” au fost amplasate mai multe

Trenul de la CibinFest: „E mai mult pentru copii”

CibinFest va încheia serile de petreceri bavareze sâmbătă, 28 septembrie cu trupa Spatzen 2000. În jurul cortul de „Oktoberfest” au fost amplasate mai multe căsuțe cu mâncare, must și obiecte vestimentare. De asemenea, au fost amenajate mai multe zone de distracție pentru copii și un trenuleț care plimbă oamenii prin zona centrului istoric.

Trenul special amenajat în Piața Mare organizează între 15 și 20 de ture, în funcție de cere, pe un traseu prestabilit. Din Piața Mare, pornește spre strada Gheorghe Lazăr, strada Cetății și pe bulevardul Nicolae Bălcescu înapoi spre cortul CibinFest. Prețul unui bilet este de 10 lei pentru persoană, iar copii nu beneficiază de reduceri.

„Nu e prea turistic, e mai mult pentru copii. Fiului meu îi plac trenurile și este foarte entuziasmat de această cursă”, spune mama unui băiețel care se agita pe scaun de bucurie.

Trenul poate fi o metodă ușoară de a traversa orașul rapid și de a vedea câteva puncte turistice, precum cea mai frumoasă stradă din Sibiu. „Vrem să vizităm orașul mai repede. Este ideal pentru copiii car

copyright © 2022 mesagerul.ro