Mesagerul.ro

Trif: ”Am avut pe listele de parlamentari persoane șantajabile și trădători de profesie”

Trif: ”Am avut pe listele de parlamentari persoane șantajabile și trădători de profesie”

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, spune într-un interviu acordat Turnul Sfatului că decontul după prezidențiale va fi făcut de întreaga echipă, nu numai de

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, spune într-un interviu acordat Turnul Sfatului că decontul după prezidențiale va fi făcut de întreaga echipă, nu numai de președinte. Acesta a evitat să spună dacă își va da demisia după alegerile prezidențiale, în situația în care în județ Viorica Dăncilă va obține mai puțin de 20%.

”Nu este vorba despre funcții în partid, ci despre o echipă care are în componență și trei parlamentari care au responsabilități pe zonele pe care le administrează, o echipă care va munci în această campanie electorală”, a declarat Trif.

Pe de altă parte, liderul PSD Sibiu susține că alegerile anticipate sunt ”o temă falsă” și că prin racolarea Adelei Muntea și a lui Horațiu Marin, ALDE Sibiu s-a întărit cu ”doi trădători”.

A cui e vina pentru care a trecut moțiunea?

A noastră pentru că nu am știut să ne selectăm oamenii și am avut pe listele de parlamentari persoane șantajabile pe care PNL le-a exploatat la maximum, dar am avut și trădători de profesie, ca de exemplu, deputatul sibian Ioan Sitterli, care a ajuns în

copyright © 2020 mesagerul.ro