BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Trif sugerează că articolul din Rise despre Barna a fost publicat la comanda lui Iohannis. „I-a ținut la sertar un dosar”

Trif sugerează că articolul din Rise despre Barna a fost publicat la comanda lui Iohannis. „I-a ținut la sertar un dosar”

Liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, sugerează că Dan Barna, care candidează pentru funcția de președinte din partea Alianței USR-PLUS, ar fi șantajat de actualul

Liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, sugerează că Dan Barna, care candidează pentru funcția de președinte din partea Alianței USR-PLUS, ar fi șantajat de actualul președinte, Klaus Iohannis, prin articolul publicat zilele trecute de Rise Project, „Adevărul despre Dan Barna”. Trif crede că astfel, deputații USR sunt presați să susțină guvernul Orban, propus de șeful statului după ce Parlamentul a votat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

„Mă bucur, în sfârșit, că a văzut și domnul Barna ce poate să facă domnul Iohannis. I-a ținut la sertar un dosar de foarte mult timp și când îi era lumea mai dragă i l-a scos printr-un site, un ONG de casă a dlui Iohannis. Să nu uităm că acel ONG a fost folosit și în lupta împotriva PSD, atunci când au fost atacați liderii de partid”, a declarat Trif, vineri, într-o conferință de presă la Sibiu. „Bineînțeles că asta nu scuză ceea ce a făcut dl Barna, pentru că în mod clar și categoric acolo sunt lucruri dacă nu de natură penală, pentru că asta vor decide instituțiile care au început ancheta, dar cu siguranță este și o latură 

copyright © 2020 mesagerul.ro