Mesagerul.ro

Turcan: Majoritatea PSD a respins OUG privind organizarea alegerilor anticipate

Turcan: Majoritatea PSD a respins OUG privind organizarea alegerilor anticipate

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, somează PSD ca în plenul Senatului să voteze Ordonanța de Urgență prin care se extinde intervalul de vot la trei zile pentru

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, somează PSD ca în plenul Senatului să voteze Ordonanța de Urgență prin care se extinde intervalul de vot la trei zile pentru românii din Diaspora și prin care se dublează numărul parlamentarilor pentru Diaspora.  ”Pesediștii pur și simplu nu renunță la obsesia de a pedepsi Diaspora pentru înfrângerile usturătoare suferite în alegerile din ultimii ani și au găsit o nouă modalitate prin care să se răzbune. Somez PSD să renunțe la aceste practici și să-și schimbe votul în plenul Senatului! Dacă mai au măcar un dram de responsabilitate și înțeleg să nu arunce totul în aer, în speranța că așa pun bețe-n roate Partidului Național Liberal, atunci să voteze în Senat în favoarea adoptării OUG privind alegerile anticipate!”, susține Raluca Turcan.

Declarația vine după ce majoritatea PSD din Comisia Juridică a Senatului a respins OUG privind organizarea alegerilor anticipate. ”Votul PSD din Comisia Juridică de azi reprezintă un alt motiv pentru a susține, fără urmă de îndoială, că avem nevoie rapid de un nou Parlament, legitim și reprezentativ”, a mai spus Turcan.

Ordo

copyright © 2020 mesagerul.ro